Fræk læsning

Historier fra det virkelige liv

Her kan du læse om vores og andres frække oplevelser, har du en historie du gerne vil have udgivet her på siden, kan du skrive til os.


Brug kontakt formularen, ved at klikke her

En af vores frækkeste aftener

Det her er min historie om min kones start på at forvandle sig til den dominante hotwife jeg havde drømt om i flere år, dette er ikke vores første oplevelse med flere i sengen eller cuckold lege, men det den her aften der startede min kones forvandling til en ægte dominerende hotwife

Dagen startede som så mange andre, hun var på vej i bad og jeg lå i sengen og fantaserede om at hun i aften blev scoret af en lækker fyr og at hun gav sig hen til ham.

Hun så dejlig ud som hun stod der og tog sit tøj af. Mens jeg kiggede på hende, kunne jeg fornemme en forandring, men jeg kunne ikke fange hvad det var.

Vi havde en date med hinanden i aften, det har vi hver måned og hun har altid ret til at score eller blive scoret på vores dates, hun kan gøre som hun lyster, men jeg må kun kigge på og må slet ikke flirte med andre kvinder.

Dagen skred frem og klokken var blevet 18, hun havde sin flotte sorte korte kjole på og hun havde ikke trusser på, det fortalte hun mig mange gange imens vi sad i taxaen ind til Kbh. Turen tager ca en time, så hun fik nævnt det en del gange også så hun var sikker på at chaufføren hørte det.

Vi kommer ind på restauranten og får bestilt, jeg fornemmer stadig en forandring ved hende, hun virker mere dominerende og som om hun vil vise en ny side af sig selv, jeg er ikke sikker, men jeg nyder det.

Et par timer efter er vi blevet småfulde og vi er gået videre til en cocktailbar hun flirter allerede med bartenderen og ignorerer mig, hun har fortalt ham at vi er gift, men hun gør som hun har lyst til, det var heller ikke noget hun plejede at fortælle, så nu var jeg sikker på at hun var ved at gøre mine fantasier til virkelighed.

Som timerne skred frem, flirtede hun med mange fyre og kom kun over ind i mellem for at drikke lidt og kysse mig på kinden.

Hun kom nu gående meget målrettet mod mig og hun så glad ud, hun sagde meget kommanderende ”rejs dig op og følg med” vi gik mod toilettet og i korridoren foran toiletterne, tog hun hårdt fat om min pik og nosser, hun klemte til og sagde ”i aften bliver dine mest beskidte fantasier virkelighed” hun klemte hårdere og kiggede mig dybt i øjnene og sagde ”fortæl mig at du elsker mig og at du gerne vil ha jeg ydmyger dig og er hård og dominerende overfor dig” jeg svarede straks ”jeg elsker dig over alt på jorden, ja det vil jeg gerne ha du ydmyger mig, du må være så hord du har lyst til og jeg vil nyde hvert sekund” hun havde stadig et godt greb om min pik, hun tog den anden hånd og klappede hårdt ned oven på min pik mens hun smilte og bad mig om at sige tak, jeg svarede ik så hun slog igen, denne gang endnu hårdere, jeg sagde straks tak til hende, hun sagde ”kys mig og sig du elsker mig” det gjorde jeg og hun slap grebet om min pik.

Hun vendte om og gik direkte over til en fyr hun havde flirtet en del med, jeg kunne se han havde et bredt smil på, faktisk små grinte han.

Da hun kom over til ham, vendte hun sig om og kiggede på mig og hans hænder begyndte at rage på hende, hun nød det kunne jeg se og vred sig og pressede sig op af ham, hun vendte sig og de kyssede lidenskabligt mens hans hænder vandrede over alt på hende.

De dansede, kyssede og viste deres åbenlyse tiltrækning til alt og alle.

Efter noget tid kom hun over og sagde nu kører vi hjem og jeg vil ha du går over og spørger ham om han vil med hjem og kneppe din kone, fordi du ik selv gør det godt nok.

Nu begyndte det for alvor og mit hjerte hamrede der ud af, men jeg gjorde som hun sagde og han svarede selvfølgelig ja, mens han smilte.

Hun tog ham i hånden og kyssede ham og sagde kom. Vi gik ud til en taxa, hun sagde sæt dig foran og nyd showet.

De satte sig bag i og det første hun sagde højt og tydeligt så chaufføren også hørte det ”min mand kan ikke finde ud af at kneppe mig, så det er derfor jeg bliver nød til at ha dig med hjem, er det ik rigtigt skat” jeg svarede ikke, men kiggede bare tilbage på dem og nikkede.

På turen hjem pillede han og kyssede med min kone og jeg kunne kun sidde foran og kigge på, chaufføren fik sig også et show, for kjolen var hevet godt op og hendes fisse var helt blottet.

 

Da vi var hjemme gik vi ind i huset og hun sagde til mig at jeg skulle lave et par drinks til dem, jeg tog også selv en ordentlig sjus for at dulme nerverne.

Da jeg kom ind i stuen sad de og kyssede og nussede i sofaen, jeg gav dem drinksene og de sagde tak.

Jeg skulle til at gå ud i køkkenet, men hun stoppede mig og sagde, tag dit tøj af og vis at du godt kan lide det.

Jeg tog det af og min pik var hård og stiv som aldrig før ”kom her over” sagde hun, jeg gik der over og hun daskede til min pik, først blidt men efter 3-4 dask blev det hårdere og hårdere, hun slog mindst 15-20 gange og sagde så sæt dig ned og kig.

Jeg satte mig i den anden ende af sofaen og kiggede på dem kysse og pille på hinanden, hun lagde sig med ryggen op af ham og han legede med hendes fisse, hun løftede foden og sagde kys mine tær, jeg kyssede dem et par gange og skulle til at sætte mig tilbage, hun sagde straks ”slik dem og du skal ik stoppe før jeg siger det. Jeg slikkede hendes tær og fødder, mens hans fingre legede med min kones fisse.

Efter lidt tid klaskede hun sine fødder på mine kinder og pressede hendes tær ind i munden på mig, hun skubbede mig væk og rejste sig op, tog kjolen af og åbnede hans bukser, tog hans pik frem og begyndte at sutte den, den var ikke kæmpe stor, men stadig lidt større end min. Hun suttede og slikkede hans pik som om hun aldrig havde lavet andet, hun tog hans nosser ind i munden mens hun legede med han pik, han nød det kunne jeg se.

Så rejste hun sig op og gik over til vinduet, han gik efter og tog resten af sit tøj af, hun satte sig på knæ i vinduet og tog hans pik i munden igen, hvis naboen havde kigget ud, havde det hele være til frit udsyn for dem.

Hun kaldte mig over og sagde jeg skulle kysse hende, så jeg kunne smage hans pik, efter kysset sagde hun, kan du godt lide smagen af pik, jeg svarede ik så hun tog fat om nakken på mig og hev mig ned til hende, hun tog hans pik i munden igen, suttede og slikkede så savlen kom op i munden på hende, så kyssede hun mig igen og sørgede for at alt piksavlen kom ind i munden på mig ”svar mig så, kan du lide smagen” nej egentlig ikke svarede jeg, så grinte hun og sagde ”nå, det må du lære at kunne, for du kommer til at smage masser af pik i nat, gå så over i sofaen igen og leg med din pik”

De gik i soveværelset og jeg fulgte efter, han lagde sig i sengen og hun satte sig på sengekanten, kom her over sagde hun, så tog hun hårdt fat om min pik og nosser og så daskede hun virkelig hårdt og mange gange til den, og sagde så sæt dig på knæ og så vendte hun sig om og pressede sin røv ned i ansigtet på mig, slik mit røvhul kommanderede hun, mens jeg slikkede hendes røv, legede hun med hans pik og fortalte ham hvor dejlig den så ud, at hun glædede sig til at mærke den oppe i sig, for hun gad ikke ha min pik mere og det havde hun ikke gidet i mange år fortalte hun ham. Hun suttede hans pik igen, vendte sig om og sagde åben munden, så lod hun savlen glide ned i munden på mig og grinte. Så sagde hun ”nu skal jeg kneppes og du kan lege med din pik imens”

Så lagde hun sig på ryggen og sagde til ham ”vis min mand hvordan man knepper, måske han kan lære noget, selvom jeg stadig ik gider kneppe med ham”

De kneppede et stykke tid og hun nød det virkelig, hun sad oven på ham med hans pik oppe i hende, hun kiggede på mig og sagde kom op og slik min røv, det gjorde jeg og efter lidt tid skubbede hun mig væk og bad mig ligge mig ned på sengen, hun stillede sig på alle fire over mit ansigt og bad ham kneppe hende så hans nosser bankede ind i mit hoved, så bad hun mig om at slikke hendes klit, mens han kneppede hende og igen slog hun min pik alt imens hans pik kørte ind og ud af hendes fisse, det blev hårdere og hårdere, min tunge legede med hendes klit og hans nosser klaskede ind i hoved på mig.

Han trak sig ud og lod sin sperm sprøjte ud over hendes røv, og det dryppede ned i ansigtet på mig, da han flyttede sig satte hun sig op på mit ansigt og maste sin røv ned i hoved på mig, mens spermen blev tværet ud i mit ansigt


De lagde sig i armene på hinanden og nussede, så sagde hun til mig at jeg skulle stille mig op spille min pik for dem, der gik ikke længe før jeg sprøjtede mens jeg stod der og spillede min pik, talte de om hvor tit hun var mig utro og om hendes faste fyre, hun fortalte stolt om at hun havde haft flere kærester imens vi har været gift og at hun lige fra starten af vores forhold havde været utro, flere gange spurgte hun om han ik godt kunne forstå at hun ik gad kneppe med mig. Det kunne han selvfølgelig godt.

Da jeg havde sprøjtet, smed hun mig ind i stuen og sagde jeg kunne komme ind om morgenen igen og kigge på når de kneppede igen.

Så sagde de godnat og lagde sig i ske.