Om cuckolding

Grundlæggende om cuckolding og hvorfor folk nyder det

Cuckolding: grundlæggende
Fra et psykologisk synspunkt lægger cuckolding normalt vægt på nedgørelse eller ydmygelse af ens partner, man kan være gift, kærester eller bare have en seksuel relation.

Ydmygelse (stammer fra den ydmygelse, en person sandsynligvis vil føle, når deres partner er dem utro) spiller en central rolle i magtspilsdynamikken i situationen, og det er dette aspekt, der gør denne særlige kink lidt mere tabubelagt end nogle andre.

Ligesom mange andre seksuelle feticher, er der forskellige grader af cuckolding.

Man behøver ikke gå så langt som at se ens partner have sex med en anden person - mange kan få glæde af at lytte til sin partner tale om at have sex med en anden (enten en ægte eller fantasi person). At høre detaljerne om din partners fantasier om sex med andre mennesker, eller om deres tidligere seksuelle møder, kan være en god måde at starte på, hvis i ikke er sikkre på, hvor langt i vil gå.

Hvis i vil tage det videre, kan man starte med at se sin partner flirte med en anden i en bar, eller sende frække beskeder til nogen online.

At se din partner have sex med en anden er, hvad de fleste mennesker forbinder med cuckolding, men det er virkelig en skala, og du kan vælge, hvor langt du vil gå.

Du kan bare se på på afstand, eller du kan fortælle jeres bull, hvad han skal gøre ved din partner, du kan lytte med over telefonen, være i et andet værelse, få tilsendt videoer eller se med på facetime.


Hvorfor nyder nogle mennesker det?
Der er alle mulige årsager til at nyde cuckolding.

Cuckolding kan være et sikkert rum for nogle til at dele dybe seksuelle lyster og føre til et mere legende, kraftfuldt og følelsesmæssigt intimt seksuelt forhold.

Mange nyder at blive seksuelt ydmyget, hvilket kan være forbundet med dominans/underkastelsesleg. Cuckolding kræver et vist niveau af tillid og kommunikation mellem partnere, hvilket kan uddybe og styrke intimiteten i et forhold. Plus, cuckolding engagerer sig i fantasileg, som kan gøre sex til en meget mere intens og behagelig oplevelse.

Hotwifen påtager sig normalt den seksuelt dominerende rolle, som den der har sex med andre mennesker, mens manden forbliver seksuelt loyal.

Men husk, reglerne er ikke hugget i sten. Par kan blande tingene, som de vil, og nogle gange skifter partnere rollerne som cuck/cuckolddress.

Dominans kan også appellere til den fremmede fyr, som kan få tilladelse til at overtage mandens rolle i det seksuelle partnerskab.

I mange tilfælde kan cuckolding også sprøjte liv i parets sexliv, monogami skaber tit en seksuel kedsomhed for mange par, cuckolding er en af ​​de mange forskellige måder for par at udforske deres seksualitet og holde sex sjovt og nyt.


Hvad er ulemperne - og hvordan kan du undgå dem?
Ethvert kink, der er centreret omkring et magtspil, kan være farligt da det potentielt skubber folk forbi deres seksuelle og psykologiske grænser. Folk tror måske, at de er klar til den intense fantasi, blot for så at opdage, at virkeligheden er en anden

Ved hvert trin af cuckolding er kommunikation afgørende, par bør sørge for, at alle involverede parter er interesserede i at åbne op, og at der er en masse kommunikation både før og efter, fordi det kan give en masse nye følelser for begyndere, par, der ønsker at komme ind i det skal sikre, at deres forhold ikke er rodfæstet i jalousi eller giftig monogami.

Det er vigtigt at sætte grænser og have et safeword. Sørg for, at alle involverede er på samme side og kender deres rolle i den seksuelle leg. Hvis nogen ikke har det godt eller vil stoppe, så respekter det med det samme. Cuckolding er ikke for alle, men for dem, der er til det, kan det være en meget givende og dejlig oplevelse.